NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
LEDVANCE Introduceert PANEL Tunable White DALI 2.0: Optimaal licht en comfort voor kantoor
Het PANEL Tunable White DALI 2.0 Armatuur van LEDVANCE is uitgerust met DALI-2 technologie, waardoor naadloze communicatie en aansturing via het DALI-protocol mogelijk is. Dit armatuur ondersteunt niet alleen individuele Tunable White-verlichtingsoplossingen, maar integreert ook moeiteloos met compatibele DALI-2 componenten.

LEDVANCE Introduceert PANEL Tunable White DALI 2.0: Optimaal licht en comfort voor kantoor

LEDVANCE presenteert PANEL Tunable White DALI 2.0. Dit armatuur, ontworpen voor een hoogwaardige lichtervaring en Human Centric Lighting, zet een nieuwe standaard in slimme verlichting.

Slimme Verlichting voor hoogwaardige eisen

Het PANEL Tunable White DALI 2.0 Armatuur van LEDVANCE is uitgerust met DALI-2 technologie, waardoor naadloze communicatie en aansturing via het DALI-protocol mogelijk is. Dit armatuur ondersteunt niet alleen individuele Tunable White-verlichtingsoplossingen, maar integreert ook moeiteloos met DALI-2. Dynamische lichtscènes zijn mogelijk waarbij de kleurtemperatuur eenvoudig kan worden aangepast van 2.700 Kelvin tot 6.500 Kelvin. Met een CRI>90 draagt het bij aan een natuurlijke en comfortabele werkomgeving. Het minimaliseren van flikkering, bereikt via een gespecialiseerde elektronische driver, garandeert visueel comfort, waardoor dit armatuur een perfecte keuze is voor toepassingen waarbij lichtkwaliteit essentieel is.

Naadloze Integratie en Energiemonitoring

Het PANEL Tunable White DALI 2.0 armatuur is een veelzijdige speler in slimme gebouwsystemen. Het werkt naadloos samen met DALI PRO 2 IOT, wat de implementatie van Human Centric Lighting mogelijk maakt. Daarnaast integreert het moeiteloos met de VIVARES CLOUD SERVICE voor energiemonitoring.

Flexibiliteit en Efficiëntie

Het armatuur is ontworpen voor eenvoud en gemak van installatie, met een externe DALI-2 driver voor extra flexibiliteit tijdens installatie. Met een systeemefficiëntie tot wel 115 lm/W zorgt het voor een aanzienlijke energiebesparing t.o.v conventionele systemen. Verder zorgt de anti-verblinding UGR <19 voor meer comfort en gebruikerstevredenheid, met name in kantoren, vergaderruimtes, recepties, gangen en liften.

Het PANEL Tunable White DALI 2.0 Armatuur is gebouwd om lang mee te gaan, met een hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium frame. Er zijn 2 versies beschikbaar: 600×600 en 1200×300 mm. Er zijn accessoires beschikbaar zoals opbouwframes in diverse uitvoeringen en kleuren. LEDVANCE biedt een garantie van 5 jaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details