NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
LEDVANCE PANEL PROTECT: Het spatwater en stofdichte panel met beschermingsklasse IP54 voor speciale toepassingen
PANEL PROTECT IP54 is speciaal ontworpen voor professionele toepassingen en is uitgerust met extra functies voor diverse toepassingen, waardoor het een ideale verlichtingsoplossing biedt voor speciale omgevingen.

LEDVANCE PANEL PROTECT: Het spatwater en stofdichte panel met beschermingsklasse IP54 voor speciale toepassingen

LEDVANCE kondigt aan PANEL PROTECT, een nieuwe generatie spatwater- en stofdichte panelarmaturen dat een nieuwe standaard zet voor duurzaamheid, energie-efficiëntie en veelzijdigheid. PANEL PROTECT is speciaal ontworpen voor
speciale professionele toepassingen en is uitgerust met extra functies, waardoor het een ideale verlichtingsoplossing biedt voor industriële, commerciële en openbare applicaties.

Belangrijkste kenmerken van PANEL PROTECT:

Hoge bescherming: PANEL PROTECT heeft IP54 beschermingsgraad voor de voorzijde, waardoor hij zeer goed bestand is tegen spatten en stof. Hierdoor is het een ideale keuze voor omgevingen waar bescherming tegen vocht en vuil essentieel is.

Krachtige verlichting: PANEL PROTECT is verkrijgbaar in On/off, DALI en UGR19 versies. Met maximaal 5.040 lumen en selecteerbare lumenopties (Power Select – PS) variërend van 3.080 tot 5.040 lm, zorgt PANEL PROTECT in de On/off versie voor een briljante en aanpasbare verlichting op maat.

Hoge energiebesparing: PANEL PROTECT bereikt een hoge efficiëntie tot 140 lm/w.
Langere levensduur: PANEL PROTECT bereikt een L80 levensduur van 70.000 uur en L90 levensduur van 50.000 uur. Dankzij de langdurige prestaties is er minder onderhoud nodig.

PANEL PROTECT is gecertificeerd met de LDV EM Conversion Box en is daarmee geschikt voor decentrale noodtoepassingen.

Slank ontwerp: Met een plat ontwerp en een totale hoogte (inclusief driver) van slechts 34 mm past PANEL PROTECT naadloos in vele soorten plafonds en biedt het een strakke en moderne esthetiek. Als accessoires zijn er opbouwframes in diverse hoogtes in zowel wit als zwart leverbaar. LEDVANCE biedt een garantie van 5 jaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details