NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Niet zichtbare ventilatieventielen, een ongeziene innovatie

Niet zichtbare ventilatieventielen, een ongeziene innovatie

 Met trots lanceert Ventilair Group Belgium een ongeziene innovatie: de volledige instucbare ventilatieventielen Rondo en Kvadro. Deze revolutionaire ventilatieventielen integreer je naadloos in het gipsplafond. Ze zijn bovendien makkelijk overschilderbaar in dezelfde kleur en met dezelfde verf als het plafond. 

Zoals de namen Rondo en Kvadro het aangeven, bestaat dit nieuwe ventiel in ronde en vierkante uitvoering. Beide zijn geschikt voor zowel aanvoer als afvoer en zijn perfect aansluitbaar op alle standaard kanaalaansluitingen, beschikbaar in 3 aansluitdiameters (100mm, 125mm en 160mm) en te monteren in zowel één als twee lagen gipsplaat. 

Functioneel en esthetisch 

Deze revolutionaire ventilatieventielen zijn ontworpen om naadloos te integreren in gipsplafonds. De absolute meerwaarde van de Rondo en Kvadro zit in een nooit eerder geziene combinatie van functionaliteit en esthetiek. Net zoals de klassieke ventielen zijn ze eenvoudig te plaatsen en in te regelen door een installateur. 

Belangrijkste kenmerken van de Rondo en Kvadro gipsventielen: 

Functionaliteit gecombineerd met esthetiek voor een naadloze integratie in het interieur. 

Geschikt voor zowel luchttoevoer als -afvoer, waardoor een optimale ventilatie wordt gegarandeerd. 

• Vervaardigd uit hoogwaardig natuurlijk gips voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. 

Instelbare luchtstromen dankzij de meegeleverde regelaar, waardoor gebruikers volledige controle hebben over de ventilatie in hun ruimte. 

Compatibel met elk type luchtkanaal, inclusief vast, flexibel luchtkanaal of ventielcollectoren, waardoor veelzijdigheid wordt gegarandeerd. 

De Rondo en Kvadro gipsventielen zijn nu verkrijgbaar. Voor meer informatie en bestellingen kan je contact opnemen met een vertegenwoordiger in je buurt: https://www.ventilairgroup.be/be-nl/over-ons/ons-team

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details