Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Producten

Met Building Life Cycle Services volledig ontzorgt

29 april 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Met Building Life Cycle Services ontzorgt Kieback&Peter Belgium u op het gebied van gebouwautomatisatie. Het resulteert in continuïteit, een hogere betrouwbaarheid en comfort en een flinke besparing op energie.

De Service afdeling van Kieback&Peter Belgium zorgt voor uw installatie!

Een gebouw zal in zijn levensloop meer dan de initiële (ver)bouwkosten in onderhoud en energiegebruik met zich meebrengen. Daarom is het sterk aanbevolen te investeren in een degelijk onderhoud van de gebouwautomatisatie. Voor het onderhoud van deze installatie kunt u rekenen op de Service afdeling van Kieback&Peter Belgium.

960-x-480-gebouwen

Een Building Life Cycle Services contract van Kieback&Peter Belgium biedt u de service die u wenst en die uw gebouwautomatisatie nodig heeft. De degelijk opgeleide service engineers van Kieback&Peter Belgium voeren onderhoud uit en sporen storingen op volgens een gestandaardiseerde wijze volgens VDMA 24186-4 en AMEV KG 480. Men zorgt voor het preventief onderhoud, het vervangen van componenten en het van op afstand uitvoeren van diagnoses en herstellingen. Hiervoor worden duidelijke regels en procedures gehanteerd.

960-x-480-flevo

Building Life Cycle Services (BLCS) is een voor uw gebouw specifiek op maat opgesteld zorgplan. De BLCS kan u persoonlijk samenstellen naargelang de noden van uw organisatie. Kieback&Peter Belgium draagt zorg voor uw installaties, zodat tijdig kan ingespeeld worden op onvoorziene omstandigheden (zoals bv. plotse pannes) en deze tot een minimum worden herleid.

Kieback&Peter Belgium kan u uiteraard met nog meer kennis en expertise ondersteunen in de verschillende fases van de levensloop van uw gebouw, zoals retrofit-oplossingen, uitbreidingen, energiebeheer, gebouwbeheersystemen voor één of meerdere gebouwen.

Kijk voor meer informatie over BLCS op www.kieback-peter.be

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details