NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Niet alleen prijs speelt een rol

Niet alleen prijs speelt een rol

Bij het kiezen van materiaal voor de sanitaire voorzieningen in publieke gebouwen zijn er heel wat criteria waarmee professionals rekening dienen te houden. Prijs is zeker niet het enige belangrijke aspect. Héél wat meer factoren bepalen dat een product het juiste product is. Specialist ter zake DELABIE lijst op waar architecten, studiebureaus, installateurs en opdrachtgevers zéker rekening mee moeten houden.

Een perfect voorbeeld van sterke technieken ingebouwd in een sanitaire ruimte met strak design.

 

1) Tijdloos design

Diversiteit in het aanbod sluit perfect aan bij de verschillende noden van publieke gebouwen. Bijvoorbeeld in een kantoorgebouw of restaurant is esthetiek belangrijk en dienen de producten perfect te integreren qua design. Terwijl de producten in gevangenissen weerstand en veiligheid dienen te garanderen.

Een mooi product wordt beter gerespecteerd en dus minder gevandaliseerd. Een strakke vormgeving beperkt vervuiling en vereenvoudigt het reinigen. En een eenvoudige toegang tot het mechanisme, met behoud van veiligheid en comfort, vereenvoudigt het onderhoud.

2) Waterbesparing

De schaarste en de hoge kosten van waterzuivering en waterbehandeling maken het water steeds duurder. In publieke gebouwen ligt het gemiddeld verbruik meer dan 50% hoger dan het gemeten waterverbruik thuis. Het is dus belangrijk het waterverbruik te optimaliseren door het debiet te beperken en een automatische zelfsluiting te garanderen. Vergeleken met een traditionele kraan, wordt waterbesparing geoptimaliseerd met de zelfsluitende kranen van DELABIE. Zij laten toe de waterfactuur te optimaliseren zonder in te boeten op comfort voor de gebruiker. De kraan sluit automatisch na 7 seconden en heeft een beperkt debiet van 3 liter per minuut bij 3 bar.

3) Gemakkelijke installatie

De tijd die nodig is om een product te installeren dient in rekening te worden gebracht bij de keuze van het product: producten die klaar voor installatie geleverd worden en waarbij het debiet vanuit de fabriek ingesteld wordt, laten toe dat de plaatsing snel kan gebeuren.

4) Eenvoudig in onderhoud

Gestandaardiseerde onderdelen die eenvoudig en snel in te wisselen zijn en elektronische systemen die beschikken over een led-verklikkerlichtje, maken het onderhoud heel wat eenvoudiger. Door het gebruik van kalkwerende materialen, terugslagkleppen en filters wordt het onderhoud ook beperkt.

Duurzame materialen en waterbesparende technieken gecombineerd in een tijdloos design.

 

VSK 2020

Brengt u begin 2020 een bezoek aan VSK, dé beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie? Dan loont een bezoek aan de DELABIE stand zeker de moeite. De nadruk ligt onder meer op duurzaamheid en een hoge water- en energiebesparing, zonder in te boeten op prestatievermogen en zonder het gebruikscomfort te verminderen. Een gedeelte van de stand is gewijd aan de nieuwe inbouwoplossingen voor urinoirspoelingen, toiletspoelingen en douches.

Bovendien wordt er ook aandacht besteed aan het toiletsysteem met directe spoeling. De talrijke voordelen van een directe spoeling zorgen er voor dat dit een ideaal systeem is voor het uitrusten van toiletten in publieke gebouwen. 

Een bezoek aan de DELABIE stand geeft u bovendien de gelegenheid meer te weten te komen over de nieuwigheden die recent in de prijzen vielen. Functionaliteit en een innoverend design worden onlosmakelijk verbonden in onder andere het HYBRIMATIC FINO urinoir met hybride spoelsysteem, als ook in de nieuwe Be-Line® designserie, bestaande uit handgrepen en opklapbare douchezitjes, voor toegankelijkheid in de sanitaire ruimte.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details