Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Verlichting

Nieuwe noodverlichtingsarmaturen pronken met uitstekende productkenmerken

asset-3406486_em_sign_hb_27m_3-8h_at-kopieren

12 juli 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

LEDVANCE breidt het assortiment noodverlichtingsarmaturen verder uit. Individuele armaturen met één batterij voor algemene doeleinden, en ook LED armaturen die uitgerust zijn met een noodverlichtingsfunctie. Dankzij uitstekende productkenmerken, conformiteit met relevante normen en flexibele montageopties zijn deze LEDVANCE noodverlichtingsarmaturen prima geschikt voor de dagdagelijkse behoeften van de installateur en eindgebruiker.

LEDVANCE Emergency Exit Sign

Het Emergency Exit Sign is een universeel aluminium veiligheidsarmatuur met bevestigingsmogelijkheden voor wand, plafond, inbouw en hangend (los bestelbare accessoires). De 4 noodpictogrammen (ISO7010) en witte folie zijn inbegrepen. De hoge en homogene helderheid, die voldoet aan de vereisten van DIN4844-1, is een extra troef.

EM DL DN120 3H ANTIPANIC

LEDVANCE Emergency Downlight

De Emergency Downlight is een productfamilie voor een breed toepassingsbereik in vluchtweg en voor antipaniekverlichting met geïntegreerde batterij en driver, voor inbouw- of opbouwmontage. De lichtstroom bedraagt 335 lumen. LEDVANCE heeft ook aan het eenvoudig onderhoud gedacht, dankzij een automatische testfunctie of geïntegreerde testschakelaar

mds 16101 PIPG LUM LEDVANCE 010

LEDVANCE Panel Value Emergency, standaardversie van de Panel 600 met geïntegreerde noodverlichtingsfunctie.

 

LEDVANCE Panel Value Emergency

Nieuw zijn ook de armaturen met geïntegreerde noodverlichtingsfunctie. Zo is er de standaardversie van de Panel 600 met geïntegreerde noodverlichtingsfunctie (volgens EN 60598-1: 2015 en EN 60598-2-22: 2014). Deze zorgt voor een zeer homogeen licht, en er zijn UGR <19 versies beschikbaar.

Het testen van armaturen met noodverlichting dankzij geïntegreerde automatische testfunctie verloopt zeer eenvoudig, dankzij de visualisatie van het resultaat via een ingebouwde led.

DL ALU DN200

LEDVANCE Downlight Alu Emergency IP44

De downlightarmaturen Alu Emergency IP44 hebben een geïntegreerde noodverlichtingsfunctie (volgens EN 60598-1: 2015; EN 60598-2-22: 2014). LEDVANCE voorziet een eenvoudige bedrading, dankzij meegeleverde voorbedrade driver en accu voor noodverlichting. Ook deze armaturen zijn eenvoudig te testen van armaturen met noodverlichting dankzij de geïntegreerde automatische testfunctie, en de visualisatie van de resultaten via een ingebouwde led.

mds 16101 PIPG LUM LEDVANCE 030

LEDVANCE Damp Proof Emergency, vochtbestendige armaturen met geïntegreerde noodverlichtingsfunctie.

 

LEDVANCE Damp Proof Emergency

Tot slot zijn er de vochtbestendige armaturen Damp Proof Emergency, met geïntegreerde noodverlichtingsfunctie (volgens EN 60598-1: 2015 en EN 60598-2-22: 2014). Deze beschikken eveneens over een meegeleverde voorbedrade driver en accu voor noodverlichting, wat de bedrading eenvoudig maakt. Dankzij de ingebouwde led kunnen de resultaten van de geïntegreerde automatische testfunctie ook hier overzichtelijk gevisualiseerd worden.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details