NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Ontwerp. Bekijk. Print. Allemaal met uw smartphone met de gloednieuwe M211 labelprinter.

Ontwerp. Bekijk. Print. Allemaal met uw smartphone met de gloednieuwe M211 labelprinter.

De nieuwe M211 labelprinter van Brady Corporation is een lichtgewicht, robuust en draagbaar toestel dat zowel voorgesneden als continue labels print om kabels en componenten te identificeren. De printer kan zelfs complexe labels maken die u allemaal kunt ontwerpen, bekijken en printen met uw smartphone.

Ontdek de nieuwe M211 labelprinter!

Label met uw smartphone

De nieuwe M211 labelprinter kan gemakkelijk aan elke riem worden bevestigd. De printer werkt naadloos met smartphones via Bluetooth en wordt aangestuurd door Brady’s “”Expreslabels””-app. Met de app kunt u snel labels ontwerpen, bekijken en printen en gegevens uit spreadsheets integreren. Geen enkele andere door een smartphone aangestuurde labelprinter evenaart vandaag de labelontwerpmogelijkheden van de M211. Bovendien kunnen ontwerpen worden opgeslagen en gedeeld tussen collega’s, zowel ter plaatse als op kantoor.

Geteste kwaliteitslabels

Het unieke van de M211, het instapmodel onder de draagbare labelprinters, is de mogelijkheid om zowel op continue als op voorgesneden labels te printen. Brady biedt gebruikers van de M211 meer dan 90 verschillende labelcartridges om uit te kiezen. Deze omvatten labels voor algemene toepassingen en speciale labels, ontworpen voor betrouwbaarheid in specifieke toepassingen. Brady beschikt over technische fiches met labeltestresultaten die het hechtingsvermogen op verschillende soorten vlakke en gebogen oppervlakken beoordelen, evenals de bestendigheid van de labelbedrukking tegen vocht, wrijving, hitte, koude, weersinvloeden en andere invloeden.

Robuust en gebruiksvriendelijk

De nieuwe M211 labelprinter print tot 300 labels op één batterijlading. Toch weegt het systeem slechts 0,5 kg en heeft het een compact ontwerp waardoor het uiterst draagbaar is. Tegelijkertijd is de M211 een sterk toestel. Tests wijzen uit dat de kleine printer bestand is tegen een val van 1,8 m, een belasting van 110 kg en schokken volgens militaire specificaties. Naast het feit dat de M211 geschikt is voor vrijwel elke werkplek, is hij voorzien van ‘plaats-vergrendel-print’-labelcartridges die ontworpen zijn voor snelle materiaalwissels ter plaatse.

Koop de M211 labelprinter online >>

Expreslabels App: Labels maken met slechts één tik

Wanneer u met de mobiele “Expreslabels”-app werkt, gebruikt u software die zowel eenvoudig als intuïtief is. De touchscreentechnologie optimaliseert het maken van labels, waardoor het sneller en responsiever is bij het wijzigen van de grootte en het aanpassen van objecten. Bovendien zorgt een native toetsenbord voor een natuurlijke manier van typen, zodat u sneller kunt werken. Ga mobiel en krijg meer opties met Expreslabels. Altijd beschikbaar waar u ook bent.

Ontdek meer mogelijkheden van Expreslabels >>

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details