NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Opening van de 17e Facq-showroom in Geel: een nieuwe mijlpaal voor het merk

Opening van de 17e Facq-showroom in Geel: een nieuwe mijlpaal voor het merk

Facq, leider in de badkamer- en sanitaire sector, kondigt met trots de opening aan van zijn 17e showroom in Geel. Deze opening versterkt de aanwezigheid van het merk in de regio, nadat het er vorig jaar in juni zijn PROcenter opende.

Het gloednieuwe gebouw van Facq in Geel, dat zich uitstrekt over een indrukwekkende oppervlakte van 4500 m2, is verdeeld in twee afzonderlijke ruimtes: een PROcenter gewijd aan professionals en een showroom die voor iedereen toegankelijk is, elk ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van zijn klanten. Strategisch gelegen, biedt het optimale toegankelijkheid en een ruime parkeergelegenheid voor een uiterst aangenaam bezoek.

Net als de andere centra van Facq biedt het PROcenter een uitgebreid assortiment van meer dan 7.000 producten voor professionals. De showroom toont de nieuwste badkamertrends, van meubels en kranen tot douches, toiletten en accessoires.

Het Groene Huis: innovatie voor duurzaamheid

Een van de hoogtepunten van de showroom is het “Groene Huis”, een speciale ruimte die een overzicht biedt van innovaties op het gebied van water- en energiebesparing. Dit initiatief maakt deel uit van het streven van Facq om duurzame en ecologisch verantwoorde woningen te promoten.

Een team van experts met een luisterend oor

Het showroomteam, dat bestaat uit drie deskundigen, staat klaar om bezoekers te verwelkomen en te adviseren. Sonja, die kan putten uit een schat aan ervaring, is gepassioneerd door de sanitaire sector en heeft een groot gevoel voor gastvrijheid. Eline heeft een achtergrond in binnenhuisarchitectuur en kent Facq door en door. Tot slot brengt David, erkend als een van de top 100 interieurontwerpers van het Verenigd Koninkrijk door House & Garden, een lading creativiteit en innovatie in het team.

Facq nodigt alle interieurliefhebbers, professioneel en privé, uit om deze nieuwe showroom te ontdekken en zich te laten inspireren door de nieuwste trends in de sector.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details