NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Professionele toegangscontrole wordt heel eenvoudig met nieuwe productfamilie
Siedle Secure is de nieuwe productfamilie voor toegangscontrole van Siedle.

Professionele toegangscontrole wordt heel eenvoudig met nieuwe productfamilie

Siedle Secure is de nieuwe productfamilie voor toegangscontrole van Siedle. Tot de productfamilie Siedle Secure behoren onder anderen de nieuwe Secure Controller, de krachtige systeemcentrale voor de toegangscontrole in woning- en commerciële bouw, de geactualiseerde RFID transponders en het leesapparaat Siedle readID One, dat transponder- en gebruikersgegevens heel gemakkelijk via Plug+Play uitleest.

Met Siedle Secure neemt u ieder toegangs­controlesysteem van Siedle binnen enkele minuten in gebruik – zonder speciale vakkennis en ondersteuning van de fabrikant. Een centrale rol is toebedeeld voor het gloednieuwe product Secure Controller, een krachtige systeemcentrale voor toegangscontrole in woon- en bedrijfsgebouwen.

De nieuwe RFID-transponders: elektrische deuropeners die de hoogste veiligheid voor een lage prijs bieden.

Eenvoudig en sterk: Secure Controller

De Secure Controller, de nieuwe systeemcentrale voor de woon- en commerciële bouw, zet een nieuwe standaard inzake prijs-kwaliteits­verhouding. Een weggebaseerde wizard leidt veilig de weg doorheen de installatie. In combinatie met de duidelijke gebruikersinterface is de installatie snel, eenvoudig en veilig. In slechts enkele stappen is de controller klaar voor gebruik. Ook de administratie verloopt via het web. Bijzondere vakkennis is niet vereist en ondersteuning door de fabrikant is niet noodzakelijk. Via twee busstrengen kan de Secure Controller de beide overdrachtsprotocollen OSDP en Siedle Vario-Bus gelijktijdig bedienen. Voor uitbreidingen van functionaliteit of gebruikersdatabank worden geen licentiekosten berekend. Elke buslijn integreert tot 8 leesmodules. Per controller kunnen maximaal 4 deuren worden aangestuurd. Maximaal 64 controllers kunnen direct met elkaar worden verbonden om extra deuren te integreren, zelfs op verschillende bouwlocaties. De toegangscontrole van Siedle werkt onafhankelijk en systeemonafhankelijk. De Secure Controller biedt state-of-the-art beveiligings­standaarden, evenals bijna onbeperkte capaciteiten voor gebruikers en toegangs­profielen: tot 1.000 toegangs- en tijd­profielen en vrijwel een willekeurig aantal gebruikers. Dit maakt de Controller aantrekkelijk voor grotere residentiële en commerciële projecten. Met de controller kunnen alle openings-, sluitings- en andere schakelmechanismen, bijvoorbeeld voor de trappen­huisverlichting worden aangestuurd en beheerd.

Veilig en goedkoop: de RFID-transponders

De productfamilie Siedle Secure omvat naast de nieuwe Secure Controller ook de beproefde ingangscontroller voor kleinere wooneenheden. Zo zijn er de nieuwe RFID-transponders, elektrische deuropeners die de hoogste veiligheid voor een lage prijs bieden. De transponders zijn uitgerust met een 13,56 Mhz antenne en ondersteunen de MIFARE DESFire-EV2 technologie, de momen­teel hoogste veiligheids­standaard voor de elektro­nische identificatie (RFID). De transponders zijn beschikbaar in sleutel­hanger­formaat (per direct leverbaar) of in krediet­kaartformaat (december 2021).

De Secure Controller is aantrekkelijk voor grotere residentiële en commerciële projecten.

Transponders comfortabel inlezen

De nieuwe reader readID One leest RFID-transponders bijzonder snel en comfortabel in. In de Plug+Play mode aangesloten op een computer levert hij de gegevens in CSV, Excel of aan de stuureenheid van een toegangscontrolesysteem. Dit maakt een comfortabel gebruikersbeheer mogelijk. Om veiligheidsredenen kunnen identificatiemiddelen van andere fabrikanten niet worden uitgelezen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details