NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Schneider Electric erkend als leider in energiebeheersoftware door onafhankelijk onderzoeksbureau Verdantix

Schneider Electric erkend als leider in energiebeheersoftware door onafhankelijk onderzoeksbureau Verdantix

Schneider Electric, leider op het vlak van digitale transformatie in energiebeheer- en automatisering, behaalde de leiderspositie in Verdantix‘ recente rapport “Green Quadrant: Energy Management Software 2023. Deze erkenning benadrukt de kwaliteit en veelzijdigheid van de oplossingen van Schneider Electric en hun vooruitstrevende benadering op het gebied van systeemintegratie.

De wereldwijde energie- en klimaatcrises hebben geleid tot een sterk gestegen interesse in energiebeheersoftware. Organisaties gaan meer dan ooit actief op zoek naar oplossingen om de volatiliteit van energieprijzen aan te pakken en de decarbonisatie van gebouwen en andere faciliteiten te versnellen. 

Het gerespecteerde onderzoeks- en adviesbureau Verdantix erkent deze dringende behoefte en richt zich met dit rapport – het eerste in zijn soort – op de groeiende vraag van vastgoed- en facilitaire managers naar informatie over hoogwaardige energiebeheeroplossingen. 

Volgens het IEA Tracking Clean Energy Progress rapport zijn gebouwen verantwoordelijk voor 37% van de wereldwijde koolstofuitstoot, waarvan 26% wordt toegeschreven aan hun energieverbruik. Dankzij digitale oplossingen kunnen organisaties aanzienlijke vooruitgang boeken in de aanpak van de klimaat- en energiecrisis en tegelijkertijd aanzienlijke kostenbesparingen realiseren. 

Verdantix merkte een groeiende trend op van bedrijven die willen kiezen voor leveranciers met holistische oplossingen. Het onderzoeksbureau nam daarom vijftien leveranciers van energiebeheeroplossingen over de hele wereld onder de loep. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details