NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Specialist in bedrijfswageninrichting voegt mobiele werfcontainers toe aan gamma
Dankzij de sContainer is al het nodige kleinere materiaal en gereedschap voorhanden op de werf, zonder dat er meteen een ingerichte bestelwagen aanwezig moet zijn.

Specialist in bedrijfswageninrichting voegt mobiele werfcontainers toe aan gamma

Sortimo, gespecialiseerd in de inrichting van bedrijfswagens en alles daarrond, zoals ladingsbeveiliging, voertuigbelettering en elektrische voeding, voegt met de sContainer een mobiele werfcontainer met een basis ter grootte van een europallet toe aan zijn gamma. Ook de ProClick-gereedschapstassen en -riemen vormen een nieuwigheid in het assortiment.

De bedrijfswageninrichtingen van Sortimo zijn veel meer dan alleen een reksysteem in de laadruimte van een bedrijfswagen. Ze dragen ook bij aan een verhoging van de productiviteit van de gebruikers en zo aan de rendabiliteit van het bedrijf. De laatste telg in de catalogus bedrijfswageninrichtingen van Sortimo is de SR5-reeks. Die bestaat uit aluminium en is 30% lichter dan de andere bedrijfswageninrichtingen, maar met een laadvermogen van 90 kg per schuiflade toch uiterst robuust. Net als op zijn andere bedrijfsinrichtingen biedt Sortimo ook voor SR5 vijf jaar garantie op de materialen en de montage. Doordat de materialen gemakkelijk vijftien jaar meegaan, heeft Sortimo de SR-bedrijfswageninrichting zo ontworpen dat ze gemakkelijk kan worden hergebruikt in een andere bestelwagen.

De ProClick-gereedschapstassen kunnen met één klik vastgehangen worden in de bedrijfswageninrichting, zoals hier in een bestelwagen uitgerust met de SR5-reeks.

sContainer: makkelijk te transporteren met een heftruck

Helemaal nieuw in het gamma van Sortimo is de sContainer, een mobiele werfcontainer met de afmeting van een europallet die desgewenst kan worden ingericht op maat. De sContainer kan gemakkelijk mee getransporteerd worden samen met de andere grote materialen op een vrachtwagen of laadbak. Zo is al het nodige kleinere materiaal en gereedschap bij de hand zonder dat er meteen een ingerichte bestelwagen aanwezig moet zijn. De draagelementen onderaan voor gangbare gemotoriseerde heftrucks zorgen voor eenvoudige hantering. Eens op de werf kan de sContainer met een kraan verplaatst worden zodat ook op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals op een plat dak, het nodige gereedschap vlot bereikbaar is. 

De sContainer biedt een groot oppervlak voor bedrijfslogo’s of belettering, die Sortimo graag voor zijn klanten ontwerpt, al kunnen ze dat ook zelf doen met de mySortimo-bestickeringsconfigurator. Zo wordt de opbergruimte ook een voordelige reclamedrager.

ProClick-gereedschapstassen en -riem: vasthangen met slechts één klik

De ProClick-gereedschapstassen en -riemen vormen aan andere nieuwigheid in het Sortimo-assortiment. De gereedschapstassen zijn compatibel met de sContainer en ook met alle bedrijfswageninrichtingen van Sortimo. Ze kunnen met één klik vastgehangen worden in de bedrijfswageninrichting en eens ter plaatse meteen – tijdbesparend! – vastgeklikt worden aan de ProClick-gereedschapsriem, die zeer ergonomisch is: hij ondersteunt de onderrug van de gebruiker voelbaar.

Alle materialen van Sortimo worden gemaakt in Duitsland, de heimat van Sortimo, en staan derhalve gekend voor hun kwaliteit. Met vestigingen in Vilvoorde (HQ) Kontich, Tessenderlo en Waregem – die laatste vestiging verhuist in 2024 naar Eke – en mobiele serviceploegen en erkende partners over heel het land biedt de fabrikant een vlotte en snelle service in heel België.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details