NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Vander Elst innoveert de Belgische CEE-Markt met NEO van Walther-Werke

Vander Elst innoveert de Belgische CEE-Markt met NEO van Walther-Werke

Vander Elst, gespecialiseerd in uitgebreide oplossingen van elektrotechnisch installatiemateriaal, brengt met NEO, van het Duitse Walther-Werke, een nieuwigheid op de Belgische CEE-markt. De NEO-lijn staat voor een nieuwe generatie industriële stekkers. Een combinatie van een uniek en ergonomisch ontwerp met doordachte innovaties voor een eenvoudiger en veiliger gebruik van CEE-stekkers. En dit zowel op het vlak van de behuizing, het sluitsysteem als de verbindingstechnologie, waar NEO het eerste systeem op de Belgische markt is dat gebruik maakt van de internationaal gerenommeerde Wago CAGE-klemmen®. NEO komt in verschillende uitvoeringen: One-Touch en Classic.

One-Touch sluitsysteem

Het unieke One-Touch vergrendelingssysteem is wellicht de makkelijkste schroefloze verbinding op de markt. NEO One-Touch activeert met één simpele kwartslag de interne trekontlasting, vergrendelt de voor- en achterkant en garandeert een maximale veiligheid. Een simpel systeem van akoestische feedback zorgt er voor dat je nooit hoeft te twijfelen aan de vergrendeling.

NEO

Verbeterde verbindingstechnologie via Wago CAGE-klemmen®

De NEO-stekkers zijn de eerste op de Belgische CEE-markt die zijn uitgerust met Wago CAGE-klemmen®. Deze internationaal gerenommeerde technologie zorgt, naast de enorme tijdsbesparing tijdens de montage, natuurlijk voor uiterst betrouwbare connecties. De klemhendels zijn makkelijk in gebruik en bieden de mogelijkheid tot frequente herverbindingen.

Indien u niet voor de Wago CAGE-klemmen kiest, voorziet Walther-Werke ook een variant met schroefverbindingen, waarbij het de NEO-stekkers heeft uitgerust met TORX-schroeven voor een optimale krachtoverbrenging.

NEO

Ergonomisch design

Het doordachte cover design met geoptimaliseerde geometrie op de dekselsteun zorgt voor robuustheid en een zeer goede grip van de open stekker bij koppeling. Een bredere openingshoek van 217° van het deksel vergemakkelijkt het intuïtieve inbrengen van de plug omdat het deksel perfect in de open positie kan worden gehouden. Walther-Werke zorgde ook voor een verbeterd dekselveer-systeem waardoor dit voorkomt dat de veer zou lossen.

De behuizing van NEO is eenvoudig te openen met enkel een schroevendraaier. De horizontale werkhoek verhindert hierbij uitglijden bij de opening waardoor er geen risico is op een letsel en er ook geen slijtage komt aan het openingsmechanisme. De gekozen materialen en de ergonomie zorgen voor een extreme levensduur van alle producten uit de NEO-lijn.

Bijkomende gebruiksaanwijzingen, evenals product- en montagevideo’s over NEO, vindt u op www.vanderelst.be/neo. Professionals kunnen via deze website ook gratis een sample aanvragen om zelf het gemak en de robustheid van de NEO-producten te ervaren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details