NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Voor een betrouwbare buitenverlichting van gebouwen en gevels: Floodlight Gen3 van LEDVANCE

Voor een betrouwbare buitenverlichting van gebouwen en gevels: Floodlight Gen3 van LEDVANCE

De nieuwe generatie Floodlight armaturen in de vermogens 10 tot en met 50 watt van LEDVANCE beschikt over een compacter formaat, een hogere efficiëntie en een langere levensduur. Kortom, LEDVANCE Floodlight Gen3 brengt betere prestaties met zich mee.

Floodlight armaturen van LEDVANCE worden gekenmerkt door een zeer homogene lichtverdeling, een getemperde glazen afdekking ter vermindering van verblinding en een geoptimaliseerd gewicht en ontwerp. Floodlight Gen3 in de vermogens van 10 tot en met 50 watt heeft een verbeterde efficiëntie tot 125 lm/W en blijft een uitstekende vervanging voor halogeenschijnwerpers dankzij een energiebesparing tot 90% ten opzichte van conventionele verlichtingstechnologieën. Ze zijn beschermd tegen waterstralen (IP65) en hebben een schokbestendigheid van IK07.

Floodlight PFM SYM 50W 840 WT MiCh

Floodlight Gen3 wordt geleverd in een milieuvriendelijke kartonnen verpakking met alle relevante productinformatie direct zichtbaar weergegeven op de buitenzijde van de omdoos.

 

De armaturen uit de Performance Class zijn nu ook ENEC gekeurd en hebben een levensduur tot 55.000 uur (L80/B10). Beschikbaar in de vermogens 10, 20, 30 en 50 watt met een zwarte of witte behuizing. Alle versies zijn verkrijgbaar in 3.000K, 4.000K en 6.500K. Dankzij de vernieuwde beugel die een volledige rotatie mogelijk maakt, zijn de armaturen nog beter richtbaar. Deze nieuwe range van LEDVANCE heeft een garantie van 5 jaar.

Met deze nieuwe Floodlight range introduceert LEDVANCE ook gelijktijdig een vernieuwde milieuvriendelijkere verpakking.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details