Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Verlichting

Welzijn gegarandeerd – de nieuwe armaturen van LEDVANCE voor de hospitality sector

Acr8303103728576-92468

4 februari 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Slechte verlichting leidt tot lichtgeraakte gasten. Goede verlichting creëert een prettige sfeer in hotels en restaurants en is cruciaal om gasten en personeel een gevoel van welzijn te geven. Maar verlichting in hotels en restaurants moet aan nog meer eisen voldoen. Het moet ook energie besparen, flexibel kunnen worden geïntegreerd in bestaande verlichtingssystemen en ervoor zorgen dat noodverlichting wanneer nodig beschikbaar is. Het nieuwe assortiment van LEDVANCE laat zien hoe aan al deze eisen kan worden voldaan.

Het omvat een brede selectie LED verlichtingsoplossingen voor sfeervolle en energiezuinige interieurdesigns evenals intelligente verlichtingsbediening voor elke behoefte. Het gebruik van hoogwaardige materialen garandeert een lange levensduur en dankzij lagere elektriciteitskosten betaalt de upgrade naar LED producten van LEDVANCE zich zeer snel terug.

Eén van de nieuwe producten in het assortiment is de LEDVANCE Spot Square. Deze decoratieve vierkante spot met een zeer slank frame kan worden gebruikt als een directe vervanging voor conventionele halogeenspots (75W). De verstelbare kop heeft een draaihoek van 25° met een afschermhoek van 30°.

Elegant vormgegeven en vandalismebestendig
Het armatuur LEDVANCE Surface Compact overtuigt door zijn slanke ontwerp van polycarbonaat en een uiterst gelijkmatige lichtverdeling met een uitstralings-hoek van 120°. Dankzij de IK10-classificatie is het armatuur bestand tegen stoten van 20 joule, wat overeenkomt met een voorwerp van 5 kg dat van een hoogte van 40 cm valt. Bovendien betekent het gebruik van TORX-schroeven dat de Surface Compact IK10 niet gemakkelijk kan worden verwijderd met een gewone schroevendraaier, waardoor dit armatuur uiterst diefstal- en vandalismebestendig is.

Noodverlichting
Noodverlichting is van cruciaal belang voor hotels, restaurants en cafés. Daarom heeft LEDVANCE een uitgebreid assortiment producten voor vluchtroute- en antipaniekverlichting, zoals de LEDVANCE Emergency Downlight met geïntegreerde batterij en LED driver. De Emergency Downlight is naar wens verkrijgbaar als een inbouw- of opbouwmodel, en in een uitgebreide versie (met automatische testfunctie) of basisversie (handmatige test). Nog een voordeel: dankzij de hoge lichtopbrengst (tot 335 lm) en geoptimaliseerde lichtverdeling zijn er per ruimte mogelijk minder armaturen in totaal nodig.

Met hospitality armaturen van LEDVANCE beschikken verlichtingsprofessionals over het perfecte productassortiment voor deze sector – van conferenties tot galadiners.

Meer informatie over producten en diensten van LEDVANCE vindt u hier.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details