NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Wereldwijd de helderste op 18 volt en voorzien van connectiviteit:

Wereldwijd de helderste op 18 volt en voorzien van connectiviteit:

nieuwe accubouwlamp van Bosch Professional voor vakmensen

Lange gebruiksduur voor goed verlichte bouwplaatsen

De helderste accu-bouwlamp op 18 volt en voorzien van connectiviteit – dat is de GLI 18V-10000 C van Bosch Professional. De leds van deze lamp zijn met 10.000 lumen bijna vijf keer zo helder als de krachtigste Bosch-lamp tot nu toe, de GLI 18V-2200 C. De helderheid overtreft die van een gangbare 500 watt-halogeenlamp en verlicht zelfs grote werkterreinen, ruimtes of hallen op een efficiënte manier. Een bijkomend voordeel is de lange gebruiksduur: bij een gemiddeld helderheidsniveau geeft deze lamp met de ProCORE 18V 12,0 Ah accu ongeveer zes uur lang licht. Bij maximale helderheid overbrugt hij met gemak de extreem donkere ochtend- en avonduren. De bouwlamp is bovendien bijzonder robuust: de metalen behuizing met geïntegreerde koelribben wordt omgeven door een schokabsorberend frame. Daarnaast beschermen veiligheidsbeugels de lamp tegen beschadigingen.

Bediening met een ‘vingertik’ ‒ connectiviteitsfunctie voor meer bedieningsgemak

Bouwprofessionals kunnen de accubouwlamp via de geïntegreerde Bluetooth-module verbinden met hun smartphone en hem met een app heel gemakkelijk op afstand bedienen: in- en uitschakelen, dimmen, koppelen aan andere lampen uit het Connectivity-programma van Bosch, timers activeren, de laadstatus van de accu opvragen, de toegang controleren met een pincode – het is allemaal moge-lijk met een enkele tik met een vinger. En Bosch breidt het Connectivity-systeem voor vakmensen voortdurend uit.

Veelzijdig en flexibel in het gebruik

De GLI 18V-10000 C Professional heeft drie helderheidsniveaus en kan zo wor-den aangepast aan de lichtomstandigheden – welke stand is ingesteld, wordt al-tijd aangegeven. Hoe lang de accu nog gebruikt kan worden, is dankzij de laad-statusindicator met vijf standen direct te zien. De 5/8-inch-schroefdraad zorgt voor veel flexibiliteit in iedere werksituatie: de bouwlamp kan hiermee eenvoudig op een statief worden geschroefd ‒ bijvoorbeeld op de BT 300 HD Professional van Bosch ‒ en dan helemaal naar wens worden gepositioneerd.

Wie met minder licht kan volstaan, heeft ook aan de GLI 18V-4000 C Professio-nal een uitstekend product. Deze lamp biedt op het punt van robuustheid en connectiviteit dezelfde voordelen als de GLI 18V-10000 C Professional en ver-licht werkterreinen met maximaal 4.000 lumen.

Volledige compatibiliteit met het bestaande 18 voltprogramma

De GLI 18V-10000 C Professional en GLI 18V-4000 C Professional werken op krachtige 18 volt lithium-ion-accu’s van Bosch Professional. Voor welke accu er ook wordt gekozen: met het Bosch Professional 18 voltsysteem is compatibiliteit met nieuw en bestaand elektrisch gereedschap en met acculaders van deze voltklasse gegarandeerd. De ProCORE 18V accu heeft met 12,0 Ah de langste gebruiksduur.

De accubouwlampen GLI 18V-10000 C Professional en GLI 18V-4000 C Profes-sional zijn verkrijgbaar vanaf januari 2020. De prijzen zijn vrijblijvende adviesprij-zen excl. btw.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details