NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Terug naar overzicht

Fernox

Fernox maakt onderhoud gemakkelijk

Fernox ontwikkelt al ruim 50 jaar kwalitatieve toepassingen voor CV-waterbehandeling. Oorspronkelijk werd Fernox opgericht in UK; en omdat CV-waterbehandeling er wettelijk verplicht is hebben wij jarenlange ervaring in CV-waterbehandeling.

Filters en chemische additieven

Onze filters, chemische additieven  en glycol verbeteren de prestaties van CV–installaties  bij bedrijven en particulieren. Zowel eindgebruikers als installateurs zijn gebaat bij storingsarme installaties die een aanzienlijke rendementsverbetering realiseren.

Onderzoek en ontwikkeling

Onze producten worden in onze R&D-afdelingen ontwikkeld en getest. In onze Fernox laboratoria worden constant nieuwe oplossingen bedacht, veelal op maat gemaakt, om installaties te reinigen en vrij van vervuiling te houden.

Strenge kwaliteitseisen

Fernox producten zijn onschadelijk voor alle gangbare materialen en onderdelen in CV-installaties. Ze doorstaan testprocedures die strenger zijn dan de industriestandaarden. Daarom voldoet Fernox ruimschoots aan alle relevante kwaliteitseisen en veiligheidsnormen. Hierdoor  wordt Fernox wereldwijd aanbevolen door de beste installateurs en fabrikanten van materialen voor verwarming en koelingsinstallaties.

Onderhoudsprotocol

Hoewel Fernox producten eenvoudig zijn toe te passen, vraagt de complexere opbouw van  grote installaties meestal om een gedegen aanpak. Fernox werkt daarom nauw samen met installateurs om complexe onderhoudsvraagstukken het hoofd te bieden. Het Fernox Onderhoudsprotocol  biedt installateurs zelfs een stappenplan om met minimale investering tot een structurele oplossing te komen. Op basis van grondige laboratoriumanalyses wordt de staat van het vulwater en het CV-water geëvalueerd en geoptimaliseerd, zodat de installatie  weer maximaal presteert.

Wereldwijd aanbevolen

Dankzij jarenlange ervaring en diepgaande kennis is Fernox uitgegroeid tot een waardevolle samenwerkingspartner voor installateurs over de hele wereld. Ook de grote fabrikanten van CV-ketels en andere installatieonderdelen bevelen de producten van Fernox aan. Vele toepassingen in de praktijk hebben de reinigende en beschermende werking bewezen, zonder dat er schadelijke bijwerkingen optreden. De voordelen van een goede installatie die langer meegaat en vrij van storingen functioneert zijn zowel voor de gebruiker als de installateur groot. Kosten en energieverbruik gaan omlaag terwijl de tevredenheid bij de klanten van de installateurs aanzienlijk vergroot .

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services CV-waterbehandeling Adres Hoge Mauw 1050
2370 Arendonk
België
Telefoonnummer +32 14 445001 E-mailadres [email protected] Website fernox-nl.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details