Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Producten

LEDVANCE breidt assortiment kantoorverlichting uit met de 3de generatie van de Panel Performance serie.

LEDVANCE Office Panel
LEDVANCE Panel Performance armatuur in een kantoorgebouw

25 november 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De nieuwste generatie LEDVANCE Panel Performance armaturen voor kantoren, conferentieruimten, receptieruimten, gangen en liften is nu nog eenvoudiger te installeren. Dankzij de bijgeleverde Connectorbox met 3- of 5-polige drukknopklem met doorvoerbedradingsoptie is er geen gereedschap nodig voor een gemakkelijke en snelle installatie.

De panelarmaturen bieden nu ook meer lichtcomfort dankzij de lage flikkering en hoge kleurconsistentie (SDCM 3) en een verbeterde IP40-beschermingsgraad aan de kamerzijde. Verdere voordelen zijn een lange levensduur (L80/B10) tot 60.000 uur en een hoge systeemefficiëntie tot 120 lm/W.
De nieuwe armaturen zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen (600×600 & 1200×300 mm), twee kleurtemperaturen (3000K/4000K) en in CRI >80 en CRI >90 versies.

LEDVANCE Panel Performance 600 armatuur

Installateurs kunnen ook kiezen tussen de niet-verblindende UGR <19 versies en de standaard aan/uit- of DALI-versies voor slim lichtmanagement, zoals bewaking van het stroomverbruik en onderhoud op afstand. In combinatie met de LEDVANCE Emergency Conversion Box ondersteunen de armaturen ook  noodverlichtingsfuncties. De Panel Performance armaturen worden geleverd met vijf jaar garantie, een veiligheidskabel voor het armatuur, veiligheidsklemmen en een externe driver.Een reeks extra beschikbare accessoires maakt verschillende montageopties mogelijk, van inbouw- en opbouwarmaturen tot pendelarmaturen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details