NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
LEDVANCE introduceert de nieuwe range Surface 3CCT – Hoge flexibiliteit in lichtkleurselectie

LEDVANCE introduceert de nieuwe range Surface 3CCT – Hoge flexibiliteit in lichtkleurselectie

LEDVANCE lanceert de nieuwe range Surface 3 CCT armaturen voor wanden en plafonds. Deze biedt een verbeterde ervaring op het gebied van design, prestaties en efficiëntie. De nieuwe armaturen zijn verkrijgbaar in twee elegante uitvoeringen – rond en vierkant – en bieden een indrukwekkende lichtstroom van maximaal 2.000 lumen.

Een opvallende eigenschap van de LEDVANCE Surface 3 CCT armaturen is de aanpasbare lichtkleur met CCT-switch. Met de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende kleurtemperaturen (3.000K, 4.000K en 5.000K), bieden deze armaturen de flexibiliteit om de perfecte sfeer te creëren voor elke situatie, of het nu gaat om een warme en uitnodigende ambiance of een heldere en productieve omgeving. Dit aanpasbare lichtspectrum wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde driver.

Een opvallende eigenschap van de LEDVANCE Surface 3 CCT armaturen is de aan-pasbare lichtkleur met CCT switch. Met de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschil-lende kleurtemperaturen (3.000K, 4.000K en 5.000K), bieden deze armaturen de flexi-biliteit om de perfecte sfeer te creëren voor elke situatie.

Met een brede uitstralingshoek van 120 graden bieden de Surface 3 CCT armaturen een gelijkmatige en consistente verlichting over de hele ruimte, waardoor schaduwen en donkere plekken tot een minimum worden beperkt. De nieuwe serie armaturen omvat zowel ON/OFF-versies als varianten met geïntegreerde sensoren.

Bovendien biedt de levensduur van maximaal 50.000 uur (L70/B10) de zekerheid van langdurige prestaties en verminderde onderhoudskosten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details